Afslibning


Når man vælger afslibning af sit gulv, må man beslutte, hvilken efterbehandling der er den mest fordelagtige: Lak -, lud – eller oliebehandling. Selve afslibningen kræver, at rummet skal være tomt og kan give nogle støvgener. Hvis der er tale om et bræddegulv, som tidligere er behandlet med fernis eller lignende, skal det have den helt store omgang, som tager lidt længere tid. Parketgulve er de nemmeste af behandle.
Lær mere

Oliebehandling


Oliebehandling er specielt hensigtsmæssig til mørke træsorter, som får en flot farve og en slidstærk overflade. Når man har valgt at få oliebehandlet sine gulve, er det vigtigt at man holder dem godt, det vil sige at give plejeolie efter behov og husk også at spare på vandet. Ved stærk tilsmudsning benyttes trærens til vask af gulvet og efterfølgende behandling med plejeolie, da gulvet ellers står uden overfladebeskyttelse.
Lær mere

Lakering


Lakering udføres på alle træsorter og er især velegnet til gulve, hvor der er meget slitage. Et lakeret gulv får en flot og blank overfade. Holdbarheden er lang ved lakerede gulve. Lakerede gulve er særligt velegnede til: Hjem med husdyr, trægulve i køkkener og børnefamilier. Kastrup Gulve har mere end 10 års erfaring indenfor lakering af gulve og lægger stor vægt på at tilbyde den bedste lak til netop dit behov.
Lær mere

Gulvlægning


Skal du have lagt et helt nyt gulv, kan vi også være behjælpelige. Kastrup Gulvservice udfører montering af alt fra trægulve til vinyl samt udspartling af dit gulv. Vi er altid parate med rådgivning til lige netop dig.
Lær mere

Lud-/sæbebehandling


Lud- og sæbebehandling er en behandling, der gør træet lysere og modvirker, at træet bliver gulligt. Et ludbehandlet gulv fremstår meget flot og elegant men er også mere følsomt overfor slid. Derfor skal det behandles skånsomt og vedligeholdes med sæbe eller sæbespåner. Kastrup Gulve har megen erfaring inden for lud- og sæbebehandling af gulve og står gerne til rådighed med rådgivning om netop denne type behandling.
Lær mere

Linoleumsbelægning


LINOLEUM Linoleum er et svanemærket naturprodukt, som har været anvendt i et over 150 år. Det er et slidstærkt gulv, som kan holde til store belastninger, og de vores producenter tilbyder over 25 års garanti på materialet. Linoleum kan anvendes i stort set alle rum, dog primært institutioner, skoler, køkkener, sundhedsvæsen og butikker. Der findes et […]
Lær mere

Tæpper


Tæpper benyttes oftest til kontormiljøer, og områder hvor der ønskes en behagelig og dæmpede rumklang.   Vi leverer og monterer alle alle former for tekstile gulvbelægninger, væg til væg tæpper, tæppefliser samt løse tæpper og benytter kun CE mærkede materialer.   For mere info omkring brugen af tæpper læs mere her
Lær mere

LED behandling (NYT)


Som noget nyt tilbyder Kastrup Gulve LED behandling af trægulve, og reducerer dermed tørretiden ved et olieret gulv fra 8 timer til 12 sekunder pr. m2. Det er en revolution indenfor slibning af trægulve, og tilbydes i stor stil til hoteller, konference steder samt andre trafikerede områder, hvor det er udelukkedet at kunne lukke arealet […]
Lær mere