LINOLEUM

Linoleum er et svanemærket naturprodukt, som har været anvendt i et over 150 år. Det er et slidstærkt gulv, som kan holde til store belastninger, og de vores producenter tilbyder over 25 års garanti på materialet. Linoleum kan anvendes i stort set alle rum, dog primært institutioner, skoler, køkkener, sundhedsvæsen og butikker. Der findes et utal af variationer af linoleum. ualmindelig mange farver og mønstermuligheder.  

MATERIALET

Linoleum, der er et 100% naturprodukt også kaldet naturgummi, består af linolie, harpiks, træ- og korkmel, kalksten og jute. Belægningen består næsten udelukkende af bæredygtige råstoffer og har en fremragende miljøbalance. Det er enormt slidstærkt materiale og derfor velegnet til rum med megen aktivitet. En lille ru overflade gør, at snavs og skidt ikke ses så let, så det er nemt at holde rent.  

VEDLIGEHOLDELSE AF LINOLEUMSGULVE

Korrekt rengøring af linoleumsgulve er vigtigt, da overfladen ellers kan tage skade. Det anbefales at følge leverandørens anvisning til rengøring og vedligeholdelse af gulvet, for at bevare gulvets unikke egenskaber. Til daglig rengøring anvendes en tør eller fugtig moppe, eller blot støvsugning. Gulvet bør kun vaskes efter behov. På mange gulvbelægninger kan der foretages en polishbehandling, som kan gøre gulvbelægningen mere rengøringsvenlig, give gulvbelægningen glans eller kan beskytte gulvet. Til linoleum må ikke anvendes rengøringsmidler med en pH-værdi over 9 i brugsopløsning. Alkaliske midler (brun sæbe, soda, lud, skurepulver og lignende) må ikke anvendes, da de angriber linoleumsbelægningen. Vi tilbyder alt indenfor montering af linoleum.

Linoleum findes i mange flotte farver og mønstre