Behandling af træterrasser

check

+10 års erfaring

check

30 års garanti på materialer

check

5 års garanti på behandlinger

I sommerhalvåret får mange husejere bygget træterrasser. Få glemmer dog at træ er levende, og derfor skal passes og vedligeholdes. En træterrasse bliver udsat for al slagt vind og vejr, og famler hvis ikke den får den rette behandling. Hvis du vil have en flot træterrasse mange år frem, skal den blandt andet mættes med god olie.

Kvalitetsbehandling af din nye træterrasse kan øge terrassens levetid betragteligt. Udover længere levetid, får du også en endnu flottere træterrasse.

Heldigvis er der professionel hjælp at hente.

Slibning og oliering af træterrasser

Når vi behandler træterrasser, bruger vi god udendørs olie i den bedst mulige kvalitet. Ønskes en særlig farve til din træterrasse, kan vi også klare dette. Vi har et stort udvalg af farver og nuancer, så vi har helt sikkert noget det matcher din smag.

Når vi behandler din træterrasse, sliber vi den først. Herefter går vi igang med olieringen. Oftest er vi færdige med projektet i løbet af et par dage, hvorefter du kan tage din nye flotte træterrasse i brug.

Få tilbud på behandling af din træterrasse

Kontakt os for rådgivning og en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din træterrasse. Vi giver gerne er godt tilbud på slibning og oliering af din træterrasse, og kan hjælpe dig uanset om du netop har fået bygget terrassen, eller den har et par år bag sig. Du er velkommen til at ringe på telefon 88 81 10 15 eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager