Eksperter i gulvafslibning

check

+10 års erfaring

check

30 års garanti på materialer

check

5 års garanti på behandlinger

Hos Kastrup Gulve har vi over 10 års erfaring indenfor afslibning af gulve. Gulvafslibning af et trægulv er noget, som mange kender og ofte får foretaget i forbindelse med renovering af boligen. Her oplever man på nærmest magisk vis, hvordan et mat, trist og ridset trægulv bliver vakt til live igen ved hjælp af professionel gulvafslibning.

Når man sliber et lille stykke af overfladen væk, viser der sig oftest et friskt og nyt gulv. Efter endt gulvafslibning skal gulvet behandles for at gøre det så modstandsdygtigt som muligt overfor snavs og slid. En af de mest populære efterbehandlinger er oliebehandling med Hard Oil.

Efter enhver gulvafslibning kommer grundig efterbehandling

Undgå at udsætte dig selv for et krævende præcisionsarbejde fyldt med støv, når du kan være garanteret et optimalt resultat fra erfarne håndværkere, der kan hjælpe med gulvafslibning på hele Sjælland. Hvorfor ikke bringe helt nyt liv ind i dit hjem, til møblerne og hele atmosfæren? Vi tilbyder professionel rådgivning, når dit gulv trænger til en afslibning og vi hjælper dig med at vurdere, hvilken behandling der er bedst for dit gulv efter en gulvafslibning.

Kontakt os og få et tilbud

Du er velkommen til at ringe på telefon 88 81 10 15 eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vores omfattende erfaring fra projekter hos store danske virksomheder betyder at vi kan klare alle typer af opgaver uanset størrelse. Vi kører gerne ud og besigtiger opgaven med gulvafslibning hos dig uanset hvor på Sjælland du bor.
Gennem sparring med dig finder vi den bedste løsning til gulvafslibning og efterbehandlinger.
gulvafslibning-1
gulvafslibning-2

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager