Elegant lud og sæbe­behandling

+10 års erfaring

30 års garanti på materialer

5 års garanti på behandlinger

Ludbehandling og efterfølgende sæbebehandling er behandlinger, der gør træet lysere og modvirker, at træet bliver gulligt. Et ludbehandlet gulv fremstår meget flot og elegant, men er også mere følsomt for slitage. Derfor skal det behandles med skånsomt og vedligeholdes med sæbe eller sæbespåner. Hos Kastrup Gulve har vi mangeårig erfaring inden for ludbehandling og efterbehandling af gulve, og vi står gerne til rådighed med rådgivning om netop denne type behandling.

Er du på udkig efter en anden behandling til dit trægulv, kan vores populære oliebehandling måske være løsningen. Kontakt os gerne for rådgivning og vejledning.

Ludbehandling af netop dit gulv

Ingen opgaver er ens, derfor vurderer vi gerne din opgave ved personligt fremmøde. Vi lytter til dine ønsker og forstår dine behov. På denne måde får du den helt rigtige ludbehandling til din bolig eller arbejdsplads. Ring venligst på 
88 81 10 15
 eller udfyld kontaktformularen via linket her, så hører du fra os angående ludbehandling og tilknyttede services. Vores uddannede håndværkere hjælper dig til at vælge den helt rigtige behandling til dine trægulve.

Få lud- og sæbebehandlet dine trægulve

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager