Den optimale oliebehandling

+10 års erfaring

30 års garanti på materialer

5 års garanti på behandlinger

Oliering af trægulve giver gulvet en smuk og naturlig glans. Man kan vælge mellem en “hvid olie”, som giver en kalkhvid og meget lys overflade, og en “naturolie”, som fremhæver træets struktur. En fordel er, at man med den korrekte oliebehandling får et utroligt holdbart gulv, som har en lang levetid, hvis det vedligeholdes på den rigtige måde. Vi har erfaring med mange typer oliebehandling med hver deres særlige karakteristika.

Maksimal beskyttelse af gulvet med hårdvoksbehandling

Ønsker man en mere hårdfør oliebehandling bruger vi hårdvoks olie, også kendt som Hard Oil. Den er velegnet til erhverv samt boliger med større slid, f.eks. børn/husdyr. Vi benytter hårdvoks på flader, hvor man normalt ville lakere, af frygt for at skade træet, f.eks. entre og køkken. Styrken er den samme som lak, men udseendet er langt flottere. Holdbarheden er alt fra 5-10 år privat, og 2-5 år erhverv.
Hos Kastrup Gulve benytter vi udelukkende godkendte olier og lægger stor vægt på at tilbyde den bedste olie til netop din oliebehandling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen her eller ring til os på telefon 88 81 10 15, så aftaler vi nærmere om din oliebehandling.

Uanset om det drejer sig om en mindre eller en større opgave, kan du være sikker på at du i os har en pålidelig samarbejdspartner når det kommer til oliebehandling af dine gulve. Vi yder en både personlig og professionel service for erhvervsvirksomheder og privatkunder. Vores omfattende erfaring fra projekter hos store danske virksomheder betyder at vi kan klare alle typer af opgaver uanset størrelse. Vi kører gerne ud og besigtiger opgaven med oliebehandling hos dig, uanset hvor på Sjælland du bor.
Efter oliebehandling af trægulvet
Oliebehandlingen af trægulvet er igang

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager