Gulvlakering i og omkring København

Trænger dit trægulv til en kvalitets gulvlakering?

Hos Kastrup Gulve går vi op i kvalitetsprodukter. Gulvlakering er én af vores spidskompetencer, hvilket det færdige produkt altid bærer præg af.

Et trægulv kan være noget af det smukkeste når det er velholdt og velplejet. Er det flere generationer siden at dit trægulv sidst fik en kærlig behandling, kan det desværre ses. Gulvet kan ved vedvarende slid miste sin glans og komme til at se trist ud. Det er der heldigvis råd for.

Vi bruger kun de absolut bedste produkter

Mange på udkig efter kvalitetsbehandling af deres trægulve, efterspørger lakering. Efter adskillige år i branchen, har vi fundet noget der er endnu bedre. Nemlig HardOil, der er en naturlig, modificeret hårdolie til imprægnering af parket og andre typer trægulve. Med en HardOil gulvbehandling, får du både oliering, og lakering i ét, da olien, som navnet også indikerer, bliver hård og modstandsdygtig overfor alle typer belastninger.
Herudover er den også utrolig flot, og kan tones i flere forskellige nuancer, alt efter hvilket look du går efter. Under vores referencer ser du forskellige eksempler på hvordan et gulv kan komme til sin ret efter en HardOil gulvbehandling.

Få et tilbud på din gulvopgave

Vi laver flere forskellige typer af gulvbehandling, blandt andet lud- og sæbebehandlinggulvafslibningoliering og lakering. Har du spørgsmål til dem, eller har du brug for et konkret tilbud på din opgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os enten via hjemmesiden eller ringe til os på 88 81 10 15.

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager