Miljøvenligt linoleumsgulv

check

+10 års erfaring

check

30 års garanti på materialer

check

5 års garanti på behandlinger

Linoleum er et svanemærket naturprodukt, der har været anvendt i over 150 år. Linoleumsgulve er slidstærke og kan holde til store belastninger. Vores producenter tilbyder minimum 25 års garanti på materialerne. Linoleum kan anvendes i stort set alle rum, men findes dog primært i institutioner, på skoler, i køkkener, ved sundhedsvæsenet og i butikker. Linoleumsgulv findes i et utal af varianter med forskellige farver og mønstrer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Linoleum, der er et 100% naturprodukt også kaldet naturgummi, består af linolie, harpiks, træ- og korkmel, kalksten og jute. Linoleumsgulv består næsten udelukkende af bæredygtige råstoffer og har en fremragende miljøbalance. Det er enormt slidstærkt materiale og er derfor velegnet til rum med stor aktivitet. Den ru overflade gør, at snavs og skidt ikke ses så let, så det er nemt at holde rent.

Få et tilbud på linoleumsgulv

Få flere gode råd vedrørende linoleumsgulv ved at ringe på 88 81 10 15 eller ved at udfylde kontaktformularen via linket her, så hører du fra os angående dine spørgsmål vedrørende linoleumsgulv. Vores uddannede medarbejdere hjælper dig til at vælge det helt rigtige linoleum for dig.

Korrekt rengøring af linoleumsgulve er vigtigt, da overfladen ellers kan tage skade. Det anbefales at følge leverandørens anvisning til rengøring og vedligeholdelse af gulvet, for at bevare gulvets unikke egenskaber. Til daglig rengøring anvendes en tør eller fugtig moppe, eller støvsugning. Gulvet bør kun vaskes efter behov. På mange gulvbelægninger kan der foretages en polishbehandling, der kan gøre gulvbelægningen mere rengøringsvenlig, give gulvbelægningen glans eller kan beskytte gulvet. Til linoleum må ikke anvendes rengøringsmidler med en pH-værdi over 9. Alkaliske midler (brun sæbe, soda, lud, skurepulver og lignende) må ikke anvendes, da de angriber linoleumsbelægningen.
Få lagt smudsafvisende linoleumsgulv der er let at rengøre
Vi tilbyder linoleumsgulve i forskellige designs

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager