Sildebens­parket – tidløst og stilrent look

Køb dit nye sildebensparket hos Kastrup Gulve

Kastrup Gulve tilbyder levering, montering samt færdigbehandling af smukke og stærke sildebensparketgulve. Vi leverer gulvet som massive stave, og har nøje udvalgt de bedste leverandører indenfor disse gulve.

Vores sildebensparket er meget populære, og vi lægger en ære i at den sidste finish skal være af ypperste kvalitet, så gulvet er vedligeholdelsesfrit i op mod 10 år.
Vi tilbyder alle typer efterbehandlinger på markedet, naturligvis inklusiv den populære oliebehandling der gør dine gulve både glansfulde og slidstærke.

Kastrup Gulve er en familieejet virksomhed, og vi har udført behandlinger af sildebensparket siden 1996. Vi vedligeholder også sildebensparket, og vi er specialister i at give den bedste råd og vejledning indenfor vedligehold og slibning af sildebensparket.

Vi står inde for kvaliteten af alt vores arbejde

Hos Kastrup Gulve tilbyder vi 5 års garanti på vores behandlinger og 30 års garanti på træet. Invester i et sildebensparket og få et flot gulv, der højner værdien i din bolig, og sikrer dig et flot gulv resten af din levetid.

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål