CE-mærket vinylgulv

check

+10 års erfaring

check

30 års garanti på materialer

check

5 års garanti på behandlinger

Et vinylgulv er et robust gulv, der er let at gøre rent. Vinyl er den daglige betegnelse for PVC, der er et kunststof med en række gode egenskaber, der bl.a. gør det velegnet som gulv i institutioner og på hospitaler. For at opnå de ønskede egenskaber tilsættes forskellige hjælpematerialer ved fabrikationen, fx stabilisatorer, blødgørere, farvestoffer og eventuelt fyldstoffer.

Et vinylgulv er ofte forsynet med en rengøringsvenlig og slidstærk overfladebeskyttelse. Gulvet passer derfor godt ind i miljøer, der udsættes for ekstra slid. Herudover kan gulvet modstå vand, er brandsikkert og støjdæmpende. Hvis du er ude efter en gulvtype, der skal være let at rengøre samt tåle hverdagens slitage, så er vinylgulv en rigtig god løsning.

Med vinylgulve har du mulighed for at vælge mellem adskillige flotte designs. Et vinylgulv kan både ligne trægulve og stengulve, og du har derfor muligheden for at vælge lige dét udseende, du ønsker for dit gulv – og så beholder du stadig den stærke overflade.

Ring og hør nærmere

Du er meget velkommen til at ringe til os på 88 81 10 15 eller udfylde kontaktformularen, så hører du fra os angående vinylgulve og tilknyttede services.

Vores uddannede håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til dine lokaler. Hos Kastrup Gulve udfører vi primært vinylbelægninger på skoler, institutioner samt plejehjem. Alle vores vinylgulve er CE-mærket og af højeste kvalitet, der sikrer lang levetid uden særlig vedligeholdelse. Vi ved, at hver sag aldrig er ens, og vi kommer derfor gerne ud og finder den bedste løsning til dig, uanset hvor på Sjælland, du bor.
Vi laver vinylgulve i det design du ønsker
Vinylgulv i loungeområde

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager