Kvaliets gulvbehandling i og omkring København

Hos Kastrup Gulve går vi op i kvalitetsprodukter. Gulvlakering er én af vores spidskompetencer, hvilket det færdige produkt altid bærer præg af.

Mange på udkig efter kvalitetsbehandling af deres trægulve, efterspørger lakering. Efter mange år i branchen, har vi fundet noget der er endnu bedre. Nemlig HardOil, der er en naturlig, modificeret hårdolie til imprægnering af parket og andre typer trægulve.
Med en HardOil gulvbehandling, får du både oliering, og lakering i ét, da olien, som navnet også indikerer, bliver hård og modstandsdygtig overfor alle typer belastninger. Herudover er den også utrolig flot, og kan tones i flere forskellige nuancer, alt efter hvilket look du går efter.
Her på siden ser du forskellige eksempler på hvordan et gulv kan komme til sin ret efter en HardOil gulvbehandling.

Få et tilbud på din gulvopgave

Vi laver flere forskellige typer af gulvbehandling, blandt andet lud- og sæbebehandling, gulvafslibning, oliering og lakering.
Har du spørgsmål til dem, eller har du brug for et konkret tilbud på din opgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på telefon: 88 81 10 15. Eller ved at udfylde en kontaktformular.