Kastrup Gulve udfører alle former for ­gulvbehandling.

Kastrup Gulve udfører alle former for gulvbehandling. Vi har 10 års erfaring og sætter en stor ære i at levere et pænt stykke arbejde. Vi har alle de sidste nye maskiner og bruger kun kvalitetsprodukter. Vi donerer årligt 15 % til foreningslivet for børn og unge

Tryghed i gulvhøjde

Kastrup Gulve ApS er et kvalitetsbevidst gulvservicefirma. Vi udfører alle former for gulvbehandling, vinyl, linoleum, gummigulve, tæpper, parket, afslibning samt lud, sæbe, olie og LED behandling. Kastrup Gulve ApS har mange års erfaring fra gulvbranchen, og vore medarbejdere er erfarne håndværkere, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi kører over hele Sjælland.

5 års garanti

Hos os får du 5 års garanti på alle behandlinger. Gulve opfører sig meget forskelligt og har hver deres helt egen historie. Derfor starter en opgave altid med rådgivning om, hvad den bedste løsning er for jer. Vi overholder aftaler og holder os i løbende kontakt med jer for at sikre, at arbejdet forløber efter planen.

Mission, vision og værdier

Kastrup Gulve ønsker at fokusere på et godt arbejdsmiljø, herunder medarbejdernes trivsel. Dette afspejles i kvaliteten af arbejdet, der udføres. Vi ønsker at være førende i branchen indenfor god kommunikation og et højt serviceniveau. Vores mål er at levere en ydelser der er forbundet med en høj grad af faglig sparring med kunden. Der benyttes udelukkende materialer af høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med anførte sikkerhedsforanstaltninger. Ydermere videreuddannes personalet efter behov.

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål