Kastrup Gulve udfører alle former for ­gulvbehandling.

check

+10 års erfaring

check

30 års garanti på materialer

check

5 års garanti på behandlinger

Kastrup Gulve udfører alle former for gulvbehandling. Vi har 10 års erfaring og sætter en stor ære i at levere et pænt stykke arbejde. Vi har alle de sidste nye maskiner og bruger kun kvalitetsprodukter. Vi donerer årligt 15 % til foreningslivet for børn og unge

Tryghed i gulvhøjde

Kastrup Gulve ApS er et kvalitetsbevidst gulvservicefirma. Vi udfører alle former for gulvbehandling, vinyl, linoleum, gummigulve, tæpper, parket, afslibning samt lud, sæbe, olie og LED behandling. Kastrup Gulve ApS har mange års erfaring fra gulvbranchen, og vore medarbejdere er erfarne håndværkere, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi kører over hele Sjælland.

5 års garanti

Hos os får du 5 års garanti på alle behandlinger. Gulve opfører sig meget forskelligt og har hver deres helt egen historie. Derfor starter en opgave altid med rådgivning om, hvad den bedste løsning er for jer. Vi overholder aftaler og holder os i løbende kontakt med jer for at sikre, at arbejdet forløber efter planen.

Mission, vision og værdier

Kastrup Gulve ønsker at fokusere på et godt arbejdsmiljø, herunder medarbejdernes trivsel. Dette afspejles i kvaliteten af arbejdet, der udføres. Vi ønsker at være førende i branchen indenfor god kommunikation og et højt serviceniveau. Vores mål er at levere en ydelse der er forbundet med en høj grad af faglig sparring med kunden. Der benyttes udelukkende materialer af høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med anførte sikkerhedsforanstaltninger. Ydermere videreuddannes personalet efter behov.

Administration

Morten Clausen

Konduktør

Maja Mittag

Adm. direktør

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager