Overfladebehandling af trægulv

Overfladebehandling af trægulve i absolut bedste kvalitet

Hos Kastrup Gulve finder du en af markedets førende eksperter inden for overfladebehandling af trægulve.
Vi bruger markedets bedste kvalitetsprodukter, og forlader aldrig en opgave før både vi og du er helt tilfredse med det endelige resultat.

Efter endt behandling i form af slibning eller afhøvling af dit trægulv, anbefales det at man giver gulvet en overfladebehandling, da dette ikke blot giver en flot finish, overfladebehandling af trægulve forlænger også gulvets levetid.
Forskellige overfladebehandlinger giver forskellige udtryk til trægulvet, og du kan selv præge slutresultatet ved at vælge mellem forskellige nuancer i den valgte overfladebehandling.
Vi tilbyder forskellige typer overfladebehandling af trægulve

Lud- og sæbebehandling

Overfladebehandling af trægulve med lud- og sæbebehandling lysner gulvet, og sikrer at gulvet ikke bliver gulligt. Denne type overfladebehandling af trægulve er følsom overfor snavs og slid, hvilket gør den velegnet til trægulve med mindre grad af daglig slitage.

Lakering

Vælger du lakering som din overfladebehandling, får du en behandling med et særdeles holdbart resultat. Lakeringen lægger sig ovenpå trægulvet, og forhindrer derved slid på selve gulvbrædderne. Denne form for overfladebehandling anbefales til trægulve med høj aktivitet som eksempelvis tungt befærdede gangarealer.

Hard Oil behandling

Når vi foretager oliebehandling af trægulve, bruger vi helst Hard Oil. Denne olie giver lige så effektivt og langtidsholdbart resultat som lakering, og går derudover også ind og olierer trægulvet så dit gulv får et elegant udtryk.
Når vi bruger oliebehandling til overfladebehandling af trægulve, kan du vælge mellem forskellige nuancer. Dermed får du i høj grad indflydelse på det endelige udseende af dit trægulv. Vores oliebehandling kommer i mange forskellige nuancer, som standard tilbyder vi naturolie, men hvid og natur hvid er også meget populære farver.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvilken type overfladebehandling der passer til lige netop dit trægulv, tager vi gerne en snak, så vi kan finde den optimale løsning til dig og dit behov.

Kundeudtalelser

Et reelt gulvfirma. Ikke amatører der har lejet en gulvsliber og kalder sig gulvmænd. Super tilfreds.

Meget tilfreds med service og dialog. Alt forløb fint og der blev fulgt samvittighedsfuldt op på alle aftaler. Kan i den grad anbefale Kastrup Gulve

De kunne komme allerede 4 dage efter jeg ringede. Kom til tiden og slibningen er super flot. Kan varmt anbefales.

Super hurtig, flot arbejde.

Et rigtig fint resultat med hard oil!

Vi kan kun anbefale Kastrup Gulve ???? Super flot arbejde og god service????????

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Se eksempler på vores arbejde

og følg os på Instagram

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål

Call Now Button
Kastrup Gulve holder stadig forretningen i gang på trods af Covid19Se hvilke forbehold vi tager