Epoxygulv – også kendt som fugefrit gulv – bliver mere og mere populært i danske virksomheder, da det både er et stærkt og rengøringsvenligt gulv. Gulvet bruges ofte i industrielle sammenhænge, fx i form af et lagergulv eller på autoværkstedet. I mange år har epoxygulve primært været brugt i virksomheder, men det er også begyndt at finde sin vej ind i de danske hjem pga. gulvets stærke egenskaber. I de danske hjem ses gulvet oftest i garagerne, men bruges efterhånden også i flere køkkener og badeværelser.

Epoxygulve er nemme at rengøre, og utrolig slidstærke, og kan derfor stort set bruges i alle rum. Ved epoxygulv forstås en belægning, der udlægges som mørtel eller flydende form, hvorefter hærdning gør det til en sammenhængende gulvflade.

Et epoxygulv er karakteriseret ved, at det ikke behøver andre fuger end dét, som er nødvendigt af hensyn til den underliggende konstruktion. Dermed bliver overfladen uden fuger eller sprækker, og du kan forvente et slidstærkt, skridsikkert og rengøringsvenligt gulv. Epoxygulve findes i flere forskellige farver.

Få tilbud på epoxygulv

Du er velkommen til at ringe til os på 88 81 10 15 eller udfylde kontaktformularen, så hører du fra os angående epoxygulv og tilknyttede services.

Hvis du er ude efter en gulvtype, der er slidstærk og let at rengøre, skal du vælge epoxygulv. Vores uddannede håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til dine lokaler. Vi ved, at ikke alle opgaver er ens og kører derfor gerne ud til dig og besigtiger opgaven, uanset hvor på Sjælland, du bor.
Epoxygulv med blank overflade
Epoxygulv endeligt resultat

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål