Gulvlægning af fagfolk

Vi tilbyder gulvlægning i private boliger såvel som i erhvervsbygninger, og har et tæt samarbejde med anerkendte gulvproducenter. Vi benytter kun de bedste materialer når du skal have nyt gulv. Med vores ekspertise er du altid garanteret et storslået resultat. Hos Kastrup Gulve har vi betydelig erfaring inden for at lægge nyt gulv og står gerne til rådighed med rådgivning om dette. Dette er en af vores absolutte spidskompetencer og udføres naturligvis kun af uddannede fagfolk.

Lad os skræddersy din gulvlægning

Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 81 10 15 eller til at udfylde kontaktformularen her, så vender vi straks tilbage til dig. Vores dygtige håndværkere hjælper dig til at vælge det helt rigtige gulv til ethvert rum. Vi er dedikerede til godt håndværk og resultatet af vores gulvlægning vil tale for sig selv.

Ingen opgaver er ens, derfor vil vi vurdere din opgave helt specifikt og personligt. I sparring med dig vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på gulvlægning og relaterede efterbehandlinger. Når man kontakter Kastrup Gulve for rådgivning om f.eks. afhøvling eller en anden form for gulvservice på Sjælland, er man sikker på individuel og professionel vejledning af uddannede specialister indenfor området. Her går man bestemt ikke på kompromis med de højeste standarder, hverken håndværks- og eller rådgivningsmæssigt. Kastrup Gulve servicerer kunder spredt ud over hele Sjælland, og uanset om der er tale om private kunder eller erhvervskunder, kan man forvente dedikation.
Vi klarer din gulvlægning
Vi foretager gulvlægning i topkvalitet

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål