Professionel lakering af gulve

Ved lakering af gulv får gulvet en slidstærk og elegant overflade. Vores erfaring siger, at der er stor forskel på behovet for slidstyrken i lakken, alt afhængig af om det er til privat eller erhvervsmæssig brug. Vores anbefaling er, at man bør undgå selv at lakere sit gulv, da det er vanskeligt at opnå et tilfredsstillende resultat; og får man ved et uheld fordelt lakken forkert, skal gulvet slibes på ny og behandles på ny. Så der er ikke plads til fejlbehandling.

Lakering af gulv giver et langvarigt resultat

Den daglige rengøring foretages ved støvsugning eller ved vask med et rengøringsmiddel specielt udviklet til lakerede gulve. Der må ikke benyttes sulfoholdige midler. Vedligehold, efter lakering af gulv, foretages med en opvredet klud og sorte mærker fjernes med rensebenzin. Gulvet må ikke vaskes, og der må ikke lægges store tæpper den første uge efter lakering af gulv. Hvis man giver gulvet voks eller polish kan gulvet ikke genlakeres, før det er blevet slebet på ny. Det anbefales yderligere at sætte filtdupper under borde og stole.

Ring til os og hør mere

Du er altid velkommen til at ringe på 88 81 10 15 eller udfylde kontaktformularen her.

Det kræver særlig ekspertise at sikre et smukt og holdbart resultat. Fordelen ved lakering er, at træet får en flot, blank overflade, hvor olien fremhæver årer og “spillet” i træet. Med os som gulvspecialist, er du garanteret en slidstærk overflade, som vil forblive smuk i mange år. Hos Kastrup Gulve kan man forvente dedikation til opgaven uanset om om det drejer sig om lakering af gulv eller en større opgave. Vi vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hos os er du garanteret en sublim og personlig service på netop din opgave med lakering af gulv. Hver gang.

Vi er medlem af:

Byg Garanti medlem
Dansk Byggeri medlem

Kontakt os endelig hvis der skulle være nogle spørgsmål